Sport

NAJBOLJI BORCI Srbije narednog vikenda u Nišu

Državno prvenstvo u kik boksu za juniore, kadete i seniore A klase biće održano u nedelju 4. juna u niškoj Hali „Čair“, organizator je Klub borilačkih sportova „Konstantin“ pod pokroviteljstvom grada Niša.

U borbama se očekuje učešće više od 200 takmičara iz svih klubova širom Srbije.

„U Niš očekujem da stignu svi trenutno najbolji borci iz čitave Srbije, jaka konkurencija obečava i odlične mečeve. Mi smo spremni da pokažemo koliko smo spremni“, kaže Lazar Đorđević, takmičar Kluba borilačih sportova „Konstantin“.

Ovo državno prvenstvo koje će biti održano u Nišu jeste i izborno juniorsko prvenstvo za Prvenstvo Evrope koje će biti u Makedoniji i izborno za seniore koji će otputovati u Brazil.

Takmičari KBS „Konstantin“ treniraju svakodnevno kako bi se na domaćem terenu pokazali kao najbolji. Upravo organizator takmičenja imaće i svoje predstavnike među kojima je i jedna dama.

Veliki broj naših boraca iz kluba prvi put će se boriti, a mi koristimo tu priliku što smo domaćini da se svi naši takmičari oprobaju u ringu“, kaže Milan Cvetković, trener  jednog od najtrofejnijih klubova u Srbiji.

Veliko interesovanje vlada za ovo prvenstvo koje će biti održano narednog vikenda u Nišu, ulaznice mogu da se kupe u niškim kafićima  a na sam dan održavanja prvenstva biće u prodaji na biletarnici Hale „Čair“.

Za niške takmičare najbitnija je podrška publike.

Državno prvenstvo u kik boksu zakazano je za nedelju 4. juna u niškoj Hali „Čair“, kvalifikacione borbe počinju u 11 sati dok finala jesu zakazana od 18 sati.

Organizator ovog prvenstva je Klub borilačkih sportova „Konstantin“ pod generalnim pokroviteljstvom grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com