Servisne

Naissus: Zbog kvarova na mreži mogući prekidi vodosnabdevanja u više ulica

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Gornje Međurovo (ulaz u selo), ul. Slaviše Cekića, selo Miljkovac (ulaz u selo pored reke), ul. Sitnička, ul. Slobodana Penezića Krcuna, ul. Ćurlinska;

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Dimitrija Tucovića, ul. Dr.Veslina Krajačića, ul. Velikojastrebačka, Donje Međurovo, ul. Braće Mitić;

Nastalo je više kvarova na vodovodnoj mreži u naselju“Šljaka“. Radovi će se obavljaju u ulicama: Slaviše Cekića kod broja 18 i u Sitničkoj ispred brojeva 3-5, u vremenu od 9 do 15 sati. Za vreme dok traju radovi biće obustavljeno vodosnabdevanje u ovom naselju.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Gornjem Međurovu. Zbog intervencije na ulazu u selo, iz pravca Bubanj sela moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u Gornjrm Međurovu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u selu Miljkovac. Zbog radova na nepristupačnom terenu, na ulazu u selo pored reke, moguć je prekid u snabdevanju vodom za žitelje ovog sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Pojavili se kvarovi na priključnim vezama na dve lokacije, u ulici Slobodana Penezića Krcuna, ispred broja 1, i Ćurlinskoj ulici ispred broja 73. Zbog popravke oštećenja mogući su kratki prekidi u snabdevanju vodom u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

ZBOG POVEZIVANJA NOVE KANALIZACIONE MREŽE NA POSTOJEĆU BIĆE OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ U DELU GORNJEG KOMRENA

U sredu 22. avgusta izvodiće se radovi na povezivanju novoizgrađene kanalizacione mreže na postojeću u Gornjem Komrenu, u ulici Braće Mitić, kod Humskog potoka. U vreme obavljanja radova od 8 do 13 sati biće obustavljen saobraćaj u pomenutoj ulici. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija saobraćaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com