Servisne

Naissus Niš: Zbog radova na mreži prekid vodosnabdevanja u ulici Aleksandra Medvedeva

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Aleksandra Medvedeva kod tehničkih fakulteta.

Zbog radova na postavljanju cevi biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Za vreme dok traju radovi obezbeđena je autocisterna sa pijaćom vodom koja će snabdeva korisnike u toj ulici, centralnu kuhinju i stanare zgrada iza studentskog doma.

ZBOG KVAROVA NA MREŽI MOGUĆ PREKID VODOSNABDEVANJA U GORNJEM MEĐUROVU I NA NEKOLIKO LOKACIJA

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Gornje Međurovo, u ulici Ljubiše Cvetkovića Robija, na putu ka Pasi Poljani. Zbog popravke oštećenja je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovom selu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Kameničkoj ulici, ispred brojeva od 8-10. Zbog radova na popravci havarije mogući su prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Rentgenovoj ulici, ispred broja 4. Zbog popravke oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastalo je curenje na vodovodnoj mreži u Primorskoj ulici, ispred broja 2a. Zbog popravke kvara moguć je prekid u snabdevanju vodom za žitelje ove ulice do 15 sati, nakon čega se uspostavlja redovan sistem vodosnabdevanja.

NASTAVAK RADOVA NA REKONSTRUKCIJI MREŽE U ULICI ALEKSANDRA MEDVEDEVA

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Aleksandra Medvedeva kod tehničkih fakulteta. Nakon složenog tehnološkog procesa povezivanja čvorišta do 15 sati i ukoliko ne bude komplikacija, kreće se sa upuštanjem vode i predviđa normalizacija vodosnabdevanja do 17 sati. Za vreme dok traju radovi dežura autocisterna sa pijaćom vodom koja snabdeva korisnike u toj ulici, centralnu kuhinju i stanare zgrada iza studentskog doma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com