Servisne

Naissus Niš: Voda u selu Supovac i vikend naselju Kitice nije za piće

Nakon otklanjanja havarije na vodovodnoj mreži u selu Mezgraja ekipe JKP “Naissus” pristupile su ispiranju vodovodne mreže.

Usled ispiranja vodovodnih instalacija korisnici u selu Supovac i vikend naselje Kitice imaju tehničku vodu koja nije za piće i ne može se koristiti za spremanje hrane. Moguć je povremeni prekid vodosnabdevanja zbog radova.

Za korisnike je obezbeđena auto cisterna sa vodom za piće koja će biti na raspolaganju korisnicima do okončanja procedure. Ispitivanje zdravstvene ispravnosti vode za piće planirano je da traje do ponedeljka (u slučaju dobrih rezultata).

Nakon laboratorijskih kontrola i provera narednih dana i potvrde o ispravnosti vode, naknadno će biti objavljeno saopštenje o bezbednom korišćenju vode u selu Supovac i vikend naselju Kitice.

U selu Mezgraja vodosnabdevanje korisnika je uredno.

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: ul. Sarajevska ,ul.Koste Abraševića bb ( na početku ulice ),B.Bjegović, ul. Stevana Sinđelića,ul.Čegarska bb ( na sredini ulice ),Mezgraja – ( groblje ).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com