PolitikaSport

“Naisa” dobila novo rukovodstvo

ŽRK “Naisa” izabrao je danas novo rukovodstvo nakon što je Lazar Nenadov, dosadašnji predsednik, podneo ostavku na tu funkciju.

Novoizabrani predsednik ženskog rukometnog kluba Naisa Miloš Stojanović zahvalio je Gradu i resornom većniku Branislavu Kačaru na ukazanom poverenju.

“Zahvaljujem na pruženoj podršci da vodim ovako renomiran klub. Za mene je ovo pre svega velika čast. Trudiću se maksimalno da u klub dovedem veliki broj sponzora, da sačuvam stabilno finansiranje kluba, da obezbedim najkvalitetnije uslove za trening našim rukometašicama i da pokušam da klub, svi zajedno, vratimo na mesto koje mu pripada.

Miloš Stojanović i Novak Đoković

Siguran sam da ćemo se potruditi da ostvarujemo vrhunske rezultate i da se domognemo nekog od vodećih mesta u šampionatu. Klub koji je bezmalo star pola veka i koji je u svojoj dugogodišnjoj tradiciji osvajao medalje i šampionate, svakako može opet da dostigne nekadašnju slavu. Moji saradnici i ja maksimalno ćemo tome biti posvećeni. Još jednom, zahvaljujem i Gradu Nišu i resornom većniku, uveren da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano“.

Član Gradskog već za sport i omladinu, Branislav Kačar čestitao je danas novoizabranom rukovodstvu ženskog Rukometnog kluba Naisa, na čelu sa novim predsednikom Milošem Stojanovićem, na ukazanom poverenju da u narednom periodu vodi ovaj renomirani klub.

Branislav Kačar

„Vama i svim novoizabranim članovima kolektiva Naise čestitam na izboru, uveren da ćete nastaviti da sa uspehom vodite ovaj rukometni klub. Pred vama je svojevrstan izazov da održite stabilnost kluba u finansijskom smislu, ali i da obezbedite neophodne uslove da tim Naise i dalje ostvaruje zapažene rezultate u svim takmičenjima u kojima učestvuje.

Siguran sam da ćete uložiti maksimalne napore da tako i bude, naročito jer nam u narednoj godini predstoji obeležavanje pola veka postojanja kluba, jednog od najtrofejnijih niških sportskih kolektiva. Grad Niš ukazuje vam veliko poverenje i, kao i do sada, nastaviće da pruža neophodnu podršku, u granicama svojih mogućnosti“, poručio je član Gradskog veća Branislav Kačar.

Kačar je uputio i bivšem predsedniku Nenadovu reči zahvalnosti na uspešnom radu u klubu, čime je ispunio ono što je obećao u trenutku kada je u februaru prošle godine preuzeo klub, a to je očuvanje finansijske stabilnosti u klubu.

„Vama i svim rukometašicama i članovima kolektiva Naise čestitam na dosadašnjem zalaganju i trudu zahvaljujući kojem ste ostvarili uspešne rezulatate i izvanredan plasman na domaćoj sportskoj sceni i ujedno izborili nastupe u evropskom takmičenju. Siguran sam da je gospodin Nenadov ostavio nekom novom rukovodstvu ŽRK Naisa, stabilan klub, dobro uigran i kvalitetan tim, u potpunosti spreman da se uspešno nadmeće u Čelendž kupu, Kupu Srbije i Superligi, sa namerom da u svim ovim takmičenjima ostvari najbolji rezultat“, poručio je član Gradskog veća Branislav Kačar.

Novo rukovodstvo Kluba izabrano je na današnjoj Skupštini Ženskog Rukometnog Kluba “Naisa”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com