EkonomijaPromo vestiU fokusu

Mustang i Mondeo Hybrid “pokoriće” niški Auto Moto Fest

Na ovogodišnjem niškom Auto Moto Festu redovno učestvuje auto kuća GRAND MOTORS koja svake godine ima zapaženo učešće, jer često izloži kako najprodavanije modele tako i ekskluzivu koja uvek okupi najviše onih koji uživaju u razgledanju, mada ima i onih koji pazare najskuplje modele, kao što je to bio slučaj pre dve godine sa Ford Mustangom koji je prodat već drugog dana sajma.

Za ovaj deveti Sajam automobila u Nišu Grand Motors predstaviće nove pogodnosti kupovine i najtraženije modele.

Najprodavaniji sportski automobil na svetu žuti Ford Mustang biće ponovo deo ponude ove uspešne auto kuće.

“Očekujemo dobru prodaju, jer smo za potencijalne kupce, specijalno za one koji se odluče da Ugovor o kupovini zaključe baš u vreme održavanja ove manifestacije, pripremili vrlo atraktivne ponude – od osetno nižih, promotivnih cena do besplatne opreme i povoljnih paketa postprodajnih usluga”, kaže Dragan Ivanović, direktor auto kuće Grand Motors u Nišu.

Čak devet modela biće predstavljeni niškoj publici:

Ford Mustang Fastback GT 5.0 V8 sa 418 KS u Triple yellow boji sa Premium leather paketom opreme.

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost sa 100 KS, petoro vrata, u Race Red boji sa crnim krovom i spoljnim retrovizorima i bogatom dodatnom opremom, u kojoj su, između ostalog, Cool & Sound Pack 4 (elektronsaki kontrolisana klima), pomoć vozaču (Driver Assistance 3.2), zadnji parking senzori, zatamnjena stakla iza B stuba,
naslon za ruku, LED DTRL svetla, krovni nosači, zimski paket i rezervni točak.

Foto: Grand Motors

Ford Mondeo hybrid Titanium HEV 2.0 sa 187 KS, četvora vrata, u White platinum boji sa dodatnom opremom, koju, između ostalog, čine i parking senzori, zatamnjena stakla iza B stuba, audio paket ICE 72, Titanium X pack, točkovi od 18 inča.

Ford Fiesta 1.5 TDCi sa 85 KS, s petoro vrata, u Moondust Silver metalic boji i opremom Titanium


Ford Kuga Titanium 2.0 TDCi sa 180 KS, pogonom na sve točkove, automatskim menjačem Powershift 4WD, u White Platinum boji, s enterijerom delimično obloženim kožom i dodatnom opremom, koja između ostalog, uključuje automastko otvaranje prtljažnih vrata (na zamah nogu), Parking pack 1, zimski paket, Design pack 2, audio paket ICE 12, Family pack.

Foto: Grand Motors

Ford Ranger XLT 2.2 TDCi sa 160 KS i pogonom na sve točkove u Sea grey metallic boji.

Foto: ford.rs

Ford Transit Custom Van 340 LWB 2.0 TDCi sa 130 KS, u Frozen White boji, sa Trend, paketom opreme, Visibility paketom itd: kupcima se nude 4 besplatna servisa, 4 godine produžene garancije ili dodatni popust od 350 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Foto: ford.rs

Ford Transit Connect Kombi N1 SWB 220 Trend, 1.5 TDCi sa 100 KS, ručnim šestostepenim menjačem u Frozen White boji.

Foto: ford.rs

Ford EcoSport 1.0 Ecoboost sa 125 KS, ručnim šestostepenim menjačem, u Blue Lightning boji i Business paketom opreme, u kojem su, na primer, paket točkova Design Wheel Pack i spoljni rezervni točak.

Foto: ford.rs

Grand Motors će ponuditi specijalne cene za vozila sa lagera i vozila u dolasku.

“Ostavljamo i mogućnost poručivanja vozila na licu mesta, za koja jednako važe određeni popusti”, kaže Ivanović.

Apsolutni eksluzivitet je Ford Mustang GT koji je inače i najskuplji model na ovom štandu, ali će i prvi Fordov serijski model sa hibridnim pogonom proizveden u Evropi – Mondeo Hybrid veruju u Grand Motors-u biti jednako interesantan Nišlijama.

Trenutno najprodavaniji modeli već duže vreme su Ford Fiesta i Ford Kuga, kažu u Grand Motorsu.

Iz ove auto kuće najavljuju ovogodošnje iznenađenje u vidu novog modela Ford EcoSport, koji će biti prvi put izložen na ovoj sajamskoj manifestacji.

GRAND MOTORS
Izložbeni salon:
Bulevar 12 Februar 76-78
Tel: 018/585-999
Fax: 018/585999
Mob. Tel: 063/240-795
Servis:
Bulevar Nikole Tesle BB
Tel: 018/285-999
Fax:018/580-077

Radno vreme Sajma automobila je od 10 do 20 sati, od 5. do 7. oktobra u niškoj Hali „Čair“. Dobro došli!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com