Sport

Muška rukometna reprezentacija ponovo u dvorani “Čair”

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće utakmicu plej-ofa za odlazak na Svetsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Nemačkoj i Danskoj. Meč protiv reprezentacije Portugalije igra se u nedelju 10. juna u hali “Čair” (18:00).

I za ovu utakmicu obezbeđen je besplatan ulaz ali uz ulaznicu koju naši sugrađani mogu preuzeti već od petka na biletarnici hale.

“Pozivamo sve ljubitelje rukometa da daju punu podršku našoj reprezentaciji u Nišu kako bi izborila plasman na predstojeće Svetsko prvenstvo i time zaokružili učešće naših reprezentacija na međunarodnoj sceni, obzirom da je ženska reprezentacija, kao prva u grupi, izborila učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu.” poručuju iz Saveza.

Podsećamo da će naš grad predstavljati Darko Đukić, a pored njega i igrači sa trenutnim angažmanom u “Železničaru” – Mladen Krsmančić, Stevan Sretenović i Andrija Mađar.

I na ovoj utakmici će se prikupljati pomoć za Aleksandra Nikolića, našeg teško obolelog sugrađanina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com