Društvo

Motivacija za najbolje studente i učenike iz Palilule

Desetu godinu za redom Gradska opština Palilula, u prostorijama Niškog kulturnog centra, organizovala je tradicionalnu podelu kalendara sa fotografijama najboljih učenika i studenata koji se školuju u ustanovama na teritoriji ove opštine.

I ove kalendarske godine, kao i unazad 10 godina, Gradska opština Palilula organizuje akciju gde promoviše učenike osnovnih i srednjih škola i studente fakulteta sa teritorije Gradske opštine Palilula.

Cilj nam je da kroz promovisanje istih da ima pomognemo na taj način da su prepoznatljivi u javnosti da im damo podstrek za dalji rad i želimo da im ukažemo na prave vrednosti. Da Gradska opština ceni njihov trud i njihovo zalaganje tokom školovanja“-rekao je predsednik Opštine Aleksandar Ždrale.

Osnovna škola Branko Radičević ima iz Gabrovca ima šestoro nagrađenih učenika. Od čega je troje obezbedilo plasman na Republičko takmičenje iz Tehničkog obrazovanja. Iz osnovne škole Desanka Maksimović iz Čokota nagrađeno je 17 učenika, ali direktor škole ističe da i učenici koji se nisu našli na fotografijama kalendara zaslužuju nagrade, pa škola organizuje i druga takmičenja a od skoro u toj školi imaju i savremeni SMS servis za povećanje bezbednosti đaka. 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com