SportНекатегоризовано

Mladi reprezentativci KBK Niš i BK Vitez ređaju uspehe

Srpska KIK BOKS reprezentacija na Svetskom kupu u Budimpešti u K1 i LK, zauzela visoko drugo mesto u konkurenciji 2400 takmičara iz 37 zemalja.

Predstavnica KBK “Niš”, Neda Brkić osvojila je bronzu na prvom velikom takmičenju. U polufinalu je poražena od reprezentativke Poljske, i tako prekinula zlatni niz u 2018.

Neda Brkić

Neda je samo u ovoj godini osvojila Prvenstvo Srbije u olimpijskom boksu, juniorsko prvenstvo Srbije u kik boksu, prvenstvo centralne Srbije, kao i Balkanski kik boks kup.

“Ovo je još jedna provera naših reprezentativaca, a sve u sklopu priprema za juniorsko Svetsko prvenstvo i prvenstvo Evrope za seniore, koje nas očekuje do kraja godine. Kompletna reprezentacija će učestvovati na prvenstvu Balkana u Sarajevu od 22-24. juna, tako da će i reprezentativci koji zbog povreda nisu učestvovali u Madjarskoj, imati priliku da na Balkanskom šampionatu donesu medalju Srbiji”, istakao je Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije.

Takmičar Boks kluba “Vitez”, Ognjen Mitrović, na Evropskom prvenstvu u olimpijskom boksu od 21-29. maja, u Albeni- Bugarska, zabeležio je prvu pobedu protiv Burhati Bega, a u narednom kolu će boksovati protiv predstavnika Rusije.

Nikola Lazarević mladi reprezentativac BK “Vitez”, učestvovaće na boks turniru u Mostaru od 25-27.maja.

Deo ekipe Kik boks kluba ” Niš”, u subotu 26.05.2018. putuje za Kragujevac, na prvenstvo centralne Srbije u low kick disciplini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com