Društvo

Ministarka lečenje nastavlja u Beogradu

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS-a, Slavica Đukić Dejanović, koja je sinoć povređena u udesu  kod Grdeličke klisure i prebačena u Klinički centar u Nišu, jutros je sanitetom posle 7 sati prevezena u Beograd, potvrdio je za Niške Vesti Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra Niš.

“Ministarka Đukić Dejanović je u stabilnom, svesnom i komunikativnom stanju transportovana u Institut Banjica. Ona ima prelom glave nadolenične kosti i potrebno je izvršiti operaciju. Prelom je u više fragmenata, te je u dogovoru sa lekarima odlučeno da ona bude prebačena za Beograd jer je postoperativni tok dugačak barem 15 dana. Kako ministarka i živi tamo, odlučeno je da ona lečenje nastavi u Beogradu”, rekao je Radovanović za Niške Vesti.

Sinoć je ministarka smeštena u niški Klinički centar gde je urađen detaljan pregled i repozicija ramena koje je bilo izmešteno, rekao je direktor KC Niš.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u Grdeličkoj klisuri povređen je i vozač ministarke Dejanović. Oni su se vraćali sa mitinga Aleksandra Vučića, koji je održan u Vranju. U udesu su učestvovala dva teretna i jedno putničko vozilo u kome je bila ministarka.

Po još nepotvrđenim informacijama, do udesa je došlo kada je na vozilu u kome bila Đukić Dejanović pukla guma u toku preticanja teretnog vozila, pa je usled toga vozač izgubio kontrolu i sudario se sa drugim teretnim vozilom koje je dolazilo iz suprotnog pravca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com