Sport

Medvedev predao meč, Troicki i Đoković osvojili dva boda za Srbiju!

Nakon lošeg početka meča sa dvadesetogodišnjim ruskim teniserom Danilom Medvedevom i bolova u desnom ramenu, Novak Đoković se ipak vratio u igru, a iznureni ruski teniser je predao meč nakon dva sata i devetnaest minuta igre. O svojoj večerašnjoj igri, Đoković je neposredno nakon meča rekao:

“Ne osećam se potpuno spremno, sa nekim bolovima koji me onemogućavaju da efikasno udarim. Ali, eto, dobili smo ovaj meč, pobeda je pobeda. Jeste da je u pitanju predaja i to mi je žao jer imam prijateljski odnos sa Medevedovom. Poznajem ga i jako je fin momak, igra lepo i agresivno, jako talentovan i ima dobru budćnost.  Nažalost, njegov debitantski meč se završio predajom. A za nas je bitan rezultat, dva meča i dve pobede, što daje polet i dosta samopouzdanja za nastavak,” kazao je Novak Đoković.

Sutra je drugi dan Dejvis kupa, a prvi meč dublova počinje u 16 sati. Na pitanje da li će zaigrati i sutra, Đoković je odgovorio:

“Iskreno, ne znam. Diskutovaćemo o tome u svlačionici. Selektor je taj koji odlučuje šta je najbolje za ekipu. Naša prednost je što je Nenad Zimonjić i selektor i igrač, pa imamo razne kombinacije. Videćemo i kako se Viktor oseća, pa ćemo se opredeliti za najbolju opciju”, dodao je.

“Ja se izvinjavam ako sam nišku publiku ili publiku pored malih ekrana iznenadio lošom igrom, ja se trudim, ali  u sportu se vaše najbolje izdanje menja iz dana u dan. Ako budem imao priliku da sutra igram u dublu ili u nedelju u singlu, potrudiću se da pružim  bolju igru,” zaključio je Nole u intervjuu za RTS.

Na pres konferenciji Nole je posebno pohvalio nišku publiku.

“Zahvaljujem se Nišlijama sto je hala bila puna i tokom Viktorovog i mog meča, a niška publika je čuvena u Srbiji i pozivam sve da dođu i sutra”.

Da podsetimo, ranije popodne u iscrpljujućem meču koji je trajao četiri  i po sata, Viktor Troicki je savladao ruskog tenisera Karena Kačanova, pa je trenutni rezulatat 2:0 za Srbiju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com