Hronika

Masovna hapšenja zbog nasilja u porodici; Pretučene dve supruge

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica…

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su A.D. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je fizički napao i tukao svoju suprugu. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Takođe, uhapšen je i Z.K. (1965) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio isto krivično delo, jer je fizički napao i tukao vanbračnu suprugu. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com