Društvo

Marko Nikolić – HUMANOST KAO PLANINA

Marko Nikolić trener i motivacioni govornik pored svojih ličnih uspeha ima vremena i za humanitarni rad. Nedavno je pomogao porodici Panić čija je kuća izgorela ali ne planira da se tu zaustavi.

Ovaj fitness trener je još jednom pokazao i dokazao sta znači biti pre svega dobar čovek.

Foto: Marko Nikolić

“Tročlanoj porodici je izgorela cela kuća i pored toga što su ostali bez krova nad glavom ostali su i bez odeće. Kada sam čuo vest ja sam odmah odlučio da pomognem i poklonim nove stvari u vrednosti od dve hiljade evra”, kaže Nikolić.

Porodica Panić živi u Ugrinovcima blizu Beograda. Samohrani otac sa dva sina vodi tešku bitku da prežive ovo teško vreme.

Marko ovom prilikom poručuje mnogima da je teško vreme u kome zivimo.

Foto: Marko Nikolić; pomoć za porodicu Panić

“Život je postao borba za preživljavanjem. Previše mržnje medju ljudima, hejtovanja, pljuvanja, ismevanja uspešnih ljudi. Vreme kada se vole loši, a mrze dobri. Nema potrebe za tim, ima uspeha za sve nas, iskoriste ovaj život da pomognete, volite i podržite”, uveren je ovaj motivacioni govornik.

Marko Nikolić momak koga prati preko 200 hiljada ljudi na Instagramu dokazao je da se jakom voljom stiže do željenog cilja. On je sa samo 200 dinara uspeo da dokaže da se i na Balkanu može uspeti.

“Veruj u svoje snove, ne gledaj nazad , šta je bilo bilo je, tvoj fokus mora biti uperen u budućnost”, poručuje Marko.

Nikolić je do sada pomagao deci ometenoj u razvoju i deci bez roditeljskog staranja, kaže i nastaviće u tom pravcu humanitarni rad.

Životni moto Marka Nikolića je: MOŽEŠ

Pratite Markov rad na Instagramu, evo linka koji vas direktno vodi do njegovog profila https://www.instagram.com/markonikolic86/.

Motivaciona knjiga “Put ka uspehu” ovog fitnes instruktora izlazi uskoro.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com