Hronika

Maloletnik napao doktorku Hitne pomoći

Sinoć oko 23:30, maloletnik, star 17 godina, verovatno pod dejstvom alkohola, fizički napao doktorku Hitne pomoći u Nišu.

Nakon što je u Urgentnoj ambulanti primio terapiju, dve doze infuzije, i upućen od strane dežurnog ordinirajućeg lekara da ga pregleda neko u Zavodu za mentalno zdravlje, došlo je do incidenta, pa je intervenisala policija. On je tom prilikom navodno napao doktorku koja je bila dežurna, a i policajci su imali problema da ga savladaju. Saznajemo iz niške Hitne pomoći.

Iz Policijske uprave potvrđuju da se incident dogodio ali ne žele da iznose detalje i upućuju na Više javno tužilaštvo.

Iz Tužilaštva potvrđuju da su obavešteni o incidentu, da je u pitanju maloletno lice i da se desio incident. S’ obzirom da je u pitanju maloletnik  rezervisani su po pitanju davanja informacija tako da čekaju zvaničan izveštaj iz policije. Precizan izveštaj očekuju u ponedeljak.

Iz Hitne pomoći apeluju na naše sugrađane da posebno sada u sezoni slava, povedu računa o količini unosa alkohola, kako bi se izbegli incidenti kao što je ovaj. Neumerena količina unetog alkohola, naročito kod maloletnih lica, povećava rizik od nasilnog ponašanja.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com