Društvo

Mališani pokazali glumački talenat u “Pozorišnim čarolijama”

Talentovana deca niških vrtića nastavljaju da svojim čarobnim sjajem obasjavaju naš grad. U okviru manifestacije “Dani Pčelice” koja je obeležila mesec maj, održane su „Pozorišne čarolije” PU Pčelica.

U čarobni svet mašte i pozorišta vodila su nas deca vrtića Maslačak, Leptirić i Bajka. Graja je utihnula i glumački talenat naših malih i vrednih pčelica ušao je u svaki kutak Pozorišta lutaka.

„Grad kakav želimo” je predstava dece najstarijih grupa vrtića Maslačak. Njihova slatkoća, opušteno kretanje po sceni, uživanje kao da su tu svakodnevno, očarali su publiku u prepunoj sali. Lakoću glumačkog izraza pokazali su i mališani vrtića Bajka predstavom „Pokondirena tikva”.„Leptirići” su uzleteli posle uspešno izvedene predstave „Princ i monah Sava“.

Deca najstarijih grupa vrtića Maslačak, Leptirić i Bajka plenili su na Pčelicinim „Pozorišnim čarolijama”, oplemenili i dotakli magijom glume srca svih prisutnih.

PU Pčelica šalje veliko hvala predsednici žirija Dragani Jovanović, glumici Narodnog pozorišta. Predškolci su ponovo bili na visini zadatka, a grad Niš je dobio još jednu manifestaciju kojom može da se ponosi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com