Hronika

Majka tvrdi da joj je sin ubijen jer nije želeo da diluje drogu

Majka ubijenog I.L.(18), kaže da je njen sin ranije dobijao pretnje jer su pokušali da ga uvuku u lanac prodaje droge, ali da on nije želeo time da se bavi.

Maloletni T. M. (15), koji je uhapšen zbog sumnje da je I.L.(18) iz Niša 11. juna nožem naneo smrtne povrede od kojih je i preminuo, prethodno ga je pozvao na sastanak.

Prema nezvaničnim informacijama, on se branio da ga je I.L. navodno maltretirao zbog nekakvog duga, pa ga je pozvao i zakazao mu da dođe u park kod Apelacionog suda oko 00.45. On je priznao da mu je naneo povrede nožem, koji je policija kasnije pronašla ispod stepeništa. Njih dvojica su se poznavali od ranije i nisu bili u dobrim odnosima.

Majka ubijenog mladića Ivana Lilića (18), kaže da je njen sin ranije dobijao pretnje jer su pokušali da ga uvuku u lanac prodaje droge, ali da on nije želeo time da se bavi. Ona je rekla da ne zna da li te ranije situacije imaju veze sa napadom i fatalnim ranjavanjem njenog sina.

“Dobijao je ranije neke pretnje. Neko ga je čak i u školi čekao, nudili su njegovim drugovima po 500 dinara da kažu gde je on. Sve je počelo u februaru, kada mu je u jednoj igraonici prišao momak koga ne poznaje i dao mu 500 dinara da mu pričuva kesu sa marihuanom na jedan sat. On je sedeo u igraonici, a kada su drugovi pošli u grad, krenuo je i on. Međutim, zaustavila ih je interventna jedinica policije i privela ih. Pokušao je da objasni da je dobio kesu da je pričuva za 500 dinara, ali nije vredelo. Napisali su mu prijavu i oduzeli kesu. Onda je počela tortura”, kazala je majka ubijenog.

Ona kaže da je mladić koji mu je dao kesu, a koga ne poznaje, zahtevao da mu vrati  pare, jer je “roba” ostala u policiji. Majka je obezbedila 700 evra, a uzela je i kredit da bi angažovala advokata, rekla je za alo.rs.

Izvor: alo.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com