Kultura

Lutajuća srca u Centru za kulturu “Vlada Divljan”

U centru za kulturu “Vlada Divljan” u Beogradu 21. juna od 19 sati biće prikazan dokumentarni film “Lutajuća srca – arhiv emocija”  niške producentske kuće City Marketing Centar.

Film o legendarnim “Lutajućim srcima” producentske kuće City Marketing Centar (CMC) je već imao dve beogradske premijere, a u Centru za kulturu “Vlado Divljan” u sredu, 21. juna, biće prikazan i treći put.

Film je prethodno učestvovao na Martovskom festivalu dokumentarnog filma  koji je održan od 30. marta do 2. aprila u Domu omladine u Beogradu, kao i na festivalu muzičkih dokumentaraca pod nazivom DOK’ N’ RITAM održanom od 1. do 4. juna u Domu kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu.

U Centru za kulturu “Vlada Divljan”, od 20. do 24. juna, održava se  “Dok’n’Ritam na bis”, na kome će publika moći da vidi selekciju najboljih muzičkih dokumentarnih filmova sa istoimenog festivala, a među odabranima je i film o niškim “Srcima”

Da podsetimo, ovaj film je treće dokumentarno ostvarenje producentske kuće CMC, a premijerno je bio prikazan na Letnjoj pozornici završne večeri 51. Filmskih susreta u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com