Sport

LJUTI RIVALI u borbi za Žućkovu levicu

Partizana je drugi finalista ovogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća koji se igra u Nišu. U drugom polufinalnom meču dana, Partizan je bio bolji od Mega Leksa (77:65).
Finale se igra sutra u 21 sat, a protivnik je Crvena zvezda koja je nešto ranije savladala FMP.
Foto: Luka Radulović

Partizan i Mega igrali su u prošlogodišnjem finalu Kupa Koraća, večeras sa tom razlikom što je igrala mlada ekipa Mege, a crno-beli igrali sa velikom željom da se oduže za bolan poraz u finalu lane, mada bez velikog broja prvotimaca.

Crno-beli su u ovaj meč ušli bez vitalnih igrača, Vila Hečera, Vanje Marinkovića, Frenka Robinsona i Miloša Koprivice. Ponovo na klupi, kao i juče zbog bolesti nije bio trener Aleksandar Džikić.
“Sutra nas očekuje velika borba sa večitim rivalom, u finalu biće velika borba”, rekao je na konferenciji za novinare Novica Veličković kapiten crno-belih.
“Imamo problema virus nas je razorio. Sutra igramo za trofej, iako je Zvezda trenutno jača od nas”, rekao je novinarima pomoćni trener Nenad Čanak.

Mega je do ovog polufinala došla savladavši Dinamik sa velikom razlikom u bodovima (84:57), dok je Partizan juče odigrao lagano i odneo pobedu nad Dunavom iz Starih Banovaca (80:60).

Partizan igra sutra finale Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde u 21 sat.

Foto: Luka Radulović
 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com