KulturaMagazin

Legendarna niška rok grupa Galija večeras u hali „Čair“

Nakon sjajnog koncerta u prepunom beogradskom Sava centru, legendarna niška grupa „Galija“, nastupiće večeras u Nišu, i održaće veliki koncert u hali „Čair“ sa početkom od 20:30 sati. Kao predgrupa na ovom koncertu, nastupiće niški bend „Majdan“.

Galija će na koncertu u Nišu publici premijerno predstaviti svoj novi album „U raju iznad oblaka“, sa koga će uživo izvesti nekoliko pesama, a na repertoaru će se naravno naći i svi oni hitovi po kojima je „Galija“ poznata, kao što su: “Stare trube“, „Digni ruku“, „Skadarska“, „Još uvek sanjam“, „Dodirni me“, „Na tvojim usnama“, „Zonina pesma“ i druge.

Galija, koja je na prostoru bivše Jugoslavije ostavila neizbrisiv trag, ovog proleća je izuzetnu 40 godina dugu diskografsku karijeru dopunila CD-om “U raju iznad oblaka” (PGP RTS), albumom jakog umetničkog senzibiliteta koji kroz savremenu produkciju vraća grupu njenom starom progresivnom zvuku s početaka.

Sa novog albuma, “Galija” je objavila 3 spota. Posle optimistične “Nešto me goni” i raskošne naslovne “U raju iznad oblaka”, bend je odlučio da treći singl i spot bude “Kad bi ti otišla iz ovoga grada”, za koju je Milosavljević muziku napisao na stihove velikog pesnika Matije Bećkovića, a takođe je osmislio, snimio, montirao i režirao spot.

Pojedinačna ulaznica za “Galijin” koncert u Nišu košta 900 dinara, dok je karta za dvoje 1.500 dinara i mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Energy music shop (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shop (Davidova 9), CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Pivnica Nemir (Učitelj Tasina 17), Pivnica Ministarstvo (Vojvode Vuka 12), sva prodajna mesta Eventima i biletara hale “Čair” (pred koncert).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com