Društvo

LEDENO i narednih dana u Nišu

U Nišu se do srede, 11. januara, očekuju “ledeni dani” sa jutarnjom temperaturo od minus 15℃ do minus 12℃ , a temepratura ni tokom dana neće porasti iznad nule, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vreme danas:  pre podne vedro, tokom dana pretežno oblačno, uveče oblačno. Temperatura od -11℃  do -15 ℃.

Vreme u ponedeljak 9. Januara: jutro sneg, tokom dana pretežno oblačno, uveče pretežno vedro.  -9℃  do -11℃.

Slično vreme će biti i u Srbiji. Sve do srede biće veoma hladno, sa jutarnjom temperaturom od -18 do -10, dok će u planinskim predelima biti i do -25 stepeni.

Biometeorološka prognoza za 8. januar

Republički hidrometeorološki zavod osobama sa srčanim i cerebrovaskularnim tegobama se savetuje izvesna opreznost usled očekivane biometeorološke situacije.

Meteoropatske reakcije su moguće u vidu pospanosti, nervoze i glavobolje.

Učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatan oprez.

Nemojte na put bez preke potrebe

Putevi Srbije apelovali su na građane da narednih dana, zbog loših vremenskih prilika, ne kreću na put bez preke potrebe.

Putevi Srbije navode da su na teritoriji cele zemlje moguće poledice zbog nepovoljnih vremenskih uslova i niskih temeratura.

“Molimo sve građane koji ipak odluče da krenu na put da koriste zimske gume i lance i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu”, navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com