Društvo

Lea Dobričić potvrdila učešće na “Naissus charity” festu

Humanitarna žurka “Naissus Charity – Svi za Acka!” održaće se 7. jula u rovovima niške Tvrđave, a velika zvezda tehno scene u našoj državi i takozvana “srpska tehno princeza” Lea Dobričić potvrdila je svoje učešće na ovom humanitarnom događaju.

Celokupni program obeležiće različiti pravci elektronske muzike, a predviđeno trajanje žurke je u od 22h-6h.

Podsećamo da je sav prihod od prodaje karata i pića namenjen lečenju Aleksandra Nikolića. Cena ulaznice je 500 dinara i može se nabaviti u WinWin radnjama širom zemlje, kao i preko sajta www.ddtickets.rs.
Lea Dobričić je već godinama omiljena među domaćom publikom, kako zbog odličnog miksa tehno i haus muzike, tako i zbog dobre energije koju odaje za vreme njenih setova.

Muzika je oduvek bila njena strast. Već sa 10 godina peva u horu, a sa 14 otkriva gramofone i elektronsku muziku. Osnovno muzičko obrazovanje stiče na bogatoj i raznolikoj beogradskoj sceni, a onda odlazi u Firencu gde usavršava tehniku. Harizmatična, veoma talentovana i atraktivna, privukla je veliku pažnju predstavljajući se u najprestizšnijim evropskim klubovima i festivalima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com