Sport

Lalatović: U Niš donosimo pobedu

Niški Radnički ide na megdan ekipi Mladosti iz Lučana. Utakmica 11. kola Superlige Srbije zakazana je za subotu u 16 sati.

Trener Nišlija Nenad Lalatović kaže da je atmosfera u klubu jako dobra, ranije povređeni i roviti igrači su se vratili treninzima i on sada može da bira koga će da izvede na teren.

“Idemo na ovaj meč kompletni, konačno u najjačem sastavu, ali biće i oni, jer su čuvali igrače sa po tri žuta kartona u prethodnom meču protiv Crvene zvezde. To govori koliko je njima bitna utakmica sa nama i koliko žele da pobede”, rekao je Lalatović na konferenciji za novinare nakon koje su niški fudbaleri otputovali u Lučane.

Strateg Nišlija dodaje da je ovo najteže gostovanje u jesenjem delu sezone.

On dodaje i da niški tim ide sa namerom da u Niš donese sva tri boda, dok za ekipu Mladosti ima lepe reči.

“Odličan je tim. Imaju kvalitetan i iskusan sastav. Ono što smo videli je da imaju brze krilne igrače, jak vezni red koji puno trči i često dolazi u završnicu iz drugog plana”, jasan je Lalatović.

I na današnjoj konferenciji za medije bilo je reči o remiju sa Partizanom.

“Ako ponovimo igru prvih 60 minuta protiv Partizana, mislim da ćemo se u Lučanima radovati. To je model po kojem Radnički treba stalno da igra i naš zadatak je da u nastavku sezone budemo na tom nivou tokom cele utamice”, siguran je Lalatović.

I ovog vikenda niški tim igra derbi kola, jer je na tabeli nakon odigranih deset kola Radnički na drugom mestu sa 21 bodom, a Mladost peta sa samo tri boda manje.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com