Sport

Lalatović: Maksimalno oprezno protiv Zemuna

Fudbaleri niškog Radničkog odmeriće snage sa ekipom Zemuna, na domaćem terenu u meču 12. kola Super lige. Utakmica je zakazana za subotu u 19 sati na stadionu Čair.

Strateg niškog tima Nenad lalatović kaže da je tim koji dolazi na Čair ozbiljan protivnik i da će njegovi igrači dati sve od sebe da bodovi ostanu na Čairu.

“Maksimalno oprezno moramo da uđemo u utakmicu sa Zemunom. Oni su protiv Zvezde pokazali kakav su tim. Četvoricu, petoricu igrača Zemuna dobro poznajem, kao i njihovog trenera. Apsolutno ne zaslužuju da budu na poziciji koju trenutno zauzimaju i siguran sam da će brzo napredovati i na tabeli. Nema opuštanja”, poručio je Lalatović.

Cilj je da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i da obradujemo naše navijače, dodao je on.

“Imamo mali problem sa Petrom Grbićem koji je povredio zglob, vuče povredu već deset dana, od utakmice iz Lučana. Počeo je da trenira ali još nije spreman za igru. Imaćemo Mrkića i Babića koji se vraćaju. Jedan od njih dvojice će zameniti Grbića sutra. Vratio nam se i Noma. Tek treba danas definitivno da presečem, da li ćemo igrati čvršće ili da budemo malo kreativniji na sredini. Videćemo…”, kaže niški strateg.

Naredne utakmice po rečima lalatovića igraće se u popodnevnim satima.

Niški Radnički je treći na tabeli sa jednakim brojem bodova kao i drugoplasirani Partizan – 24, Zvezda za sada beži za sedam bodova.

Niški Radnički dočekuje Zemun na stadionu Čair u subotu 20. oktobra od 19 sati. Karte za ovu utakmicu su 150 za južnu tribinu a 300 dinara za zapad i istok (1.500 loža).

KUP SRBIJE

Radnički je dobio i protivnika u Kupu Srbije, trener Nenad Lalatović prokomentarisao je pred niškim novinarima predstojeći meč sa ekipom Budućnosti iz Dobanovaca.

“Kada je reč o Budućnosti iz Dobanovca, izvukli smo na papiru dobrog protivnika. Ali kada se setim da smo prošle godine ispali od Zlatibora… nema opuštanja. Specifično je takmičenje, moramo biti maksimalno ozbiljni ako želimo da se plasiramo u četvrtfinale”, završio je Lalatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com