Društvo

Kruševljanka je najlepša devojka na izboru za Miss južne Srbije (FOTO+VIDEO)

Jelena Stanković nova je Miss južne Srbije koji je upravo održan u Nišu u organizaciji Miss Yu kompanije.

Pobednica niškog izbora plasirala se direktno u finale ovogodišnjeg nacionalnog izbora za Miss Srbije.

Prva pratilja je Anastasija Roljević, dok je druga Branka Pejčić. Za Miss fotogeničnosti odlukom žirija izabrana je Teodora Mitić a za Miss šarma  Kristina Kosić.

Glavna u organizaciji niškog izbora bila je prošlogodišnja pobednica-Miss južne Srbije Jana Radulović o kojoj su Niške Vesti već pisale. Ona je po rečima publike u niškom hotelu New City najbolji niški predstavnik u nacionalnom takmičenju do sada.

Brojni žiri koji je imao težak posao da izabere najlepše od ukupno 12 kandidatkinja činili su prijatelji ove već tradicionalne manifestacije.

Devojke su dobile brojne poklone prijatelja manifestacije među kojima je vredan vaučer Poliklinike Longa Vita, kao i školarinu na prestižnom R&B koledžu.

Devojke su nosile modele niških modnih dizajnerki Jelene Dimitrijević i Ana Grčić.

Izbor za Miss južne Srbije imao je i humanitarni karakter. Posetioci su bili u prilici da doniraju sredstva za lečenje Aleksandra Nikolića, mladog niškog sportskog novinara koji je oboleo od leukemije. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com