Promo vesti

Koktel dobrodošlice i pokloni za dame u bioskopu Cineplexx Niš

Drage dame, da li ste spremne za nastavak hit komedije „Opasne mame“? Pridružite nam se na Ladies night događaju 9. novembra od 20 časova u  bioskopu Cineplexx Niš i uz super poklone i specijalan program pre filma pogledajte neverovatne „Opasne mame 2: Božić“! Karte su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Zagrizite trenutak i uživajte u punom ukusu prirode i suvomesnatim proizvodima kompanije Zlatiborac pre početka filma u bioskopu Cineplexx Niš, dok će vaše raspoloženje podgrejati ledeno hladan Jägermeister. Najsrećnije posetioce bioskopa Cineplexx Niš obradovaćemo vaučerima za šišanje, feniranje i raznovrsne kozmetičke tretmane u salonu Vogue plus.

Nemojte se iznenaditi ukoliko najavu događaja čujete preko naših medijskih partnera radio S stanice ili Lepota i zdravlje portala, jer vas pozivamo na specijalan događaj i veliki bioskopski hit, u kome ćete zagarantovano uživati!

I to nije sve! Za odličnu atmosferu će se pobrinuti i neverovatni momci u kostimima Deda Mraza. Slikajte se sa njima u našem bioskopu, podelite svoju fotografiju na fejsbuk ili instagram profilu uz hashtag #CineplexxOpasnaMama i „najopasniju“ damu nagrađujemo specijalnim poklonom!

OPASNE MAME 2: BOŽIĆ

Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han repriziraju svoje uloge u komediji smeštenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju supermame, koje odlučuju o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Veseli trojac će se ovoga puta suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici s porodicom. Ekipi se pridružuju i Suzan Sarandon koja će glumiti Karlinu majku (Han), Kristina Baranski Ejminu (Kunis), a Čeril Hajns Kikinu majku (Bel). Ovu neverovatnu komediju su napisali i režirali Džon Lukas i Skot Mur, odgovorni za kultnu komediju „Mamurluk“.

Da li ste spremni? Ulaznice za Ladies night i film „Opasne mame 2: Božić” su u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

https://youtu.be/J-70j_akDIg

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com