Društvo

Ko je mladić koji se danima ne pomera sa ove klupe? Nišlije rešile da mu pomognu

Nišlije, da li ste primetile momka koji spava po klupicama na keju kod amfiteatra?, postavio je pitanje jedan mladi Nišlija svojim sugrađanima. Kaže “izuzetno  je prljav ali zato vrlo dobroćudan”.

Sedi danima, maltene nepomično.

“Prišao sam mu i saznao da, naravno, nema kuću, da je iz Inđije ali je već duže ovde. Vidi se da nema ni gde da se okupa, a koliko vidim ni sa kim da porazgovara”, ističe se u postu koji je preplavio Facebook.

Veću pomoć je dostojanstveno odbio i sve što je tražio je JEDAN BUREK jer je veoma gladan. Ne prosjači, ne vuče nikog za rukav po centru da mu ‘da neki dinar’.

“Nema smisla da se silne pare bacaju na pića i bakšiše po Kazandžijskom, a da se ovaj dečko preskače i ignoriše kao đubre od limenki i flaša koje se pravi po tom istom mestu svakog vikenda”, ističe se u postu.

Svako ko želi da se uključi u akciju da pomognemo ovom mladiću, makar u vidu hrane i higijene može da se priključi akciji, i najsitnija stvar značiće puno.

Nadamo se da će nadležni reagovati i pokušate da pruže pomoć ovom mladiću. U komentarima Nišlija koje su ga viđale kažu da mu je neophodna i zdravstvena nega. Nišlije su se, bar po komentarima na ovom postu, već organizovale da pomognu, a da li će i nadležni to učiniti.

Možete da podelite post, značiće i to sigurno.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmladen.stanic.16%2Fposts%2F10209219194356118&width=500″ width=”500″ height=”511″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”]

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com