Promo vesti

Ko će brinuti o vašim starim roditeljima dok ste vi na dočeku Nove godine?

Dok vi „ludujete“ u novogodišnjoj noći ili planirate da skijate i idete na zimsko putovanje vaše bake i deke mogu biti na odmoru sa svojim vršnjacima. Odlična ideja, zar ne?

Ovakvu uslugu pruža licencirani Dom za smeštaj odraslih i starih lica „Trem“ koji se nalazi u Donjem Dušniku, na samo 35km od Niša.

„Ako želite bezbrižno da dočekate Novu godinu van svoje kuće ili da skijate sa prijateljima na nekom zimskom proputovanju, zašto ne biste vašim starim roditeljima omogućili sličan praznični poklon. Pošaljite ih u eko oazu koja obiluje prelepom pirodom i čistim vazduhom na 600m nadmorske visine, u podnožju Suve planine gde se i nalazi Dom za stare „Trem“. Brigu o vašim najmilijima prepustite nama da i oni uživaju kao i vi. Uz to, zabavljaće se sa svojim vršnjacima, a stručno i ljubazno osoblje će brinuti o njihovom zdravlju i udobnosti smeštaja. Dođite, posetite nas i uverite se sami“, kažu u Domu za stare „Trem“.

Već sada se mogu rezervisati novogodišnje usluge Doma za stare „Trem“.

Dodatne informacije možete dobiti na: 063 403 537

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com