Sport

KMF Radnički poziva svog šestog igrača: Svi na derbi!

KMF Radnički trenutno igra drugi deo prvenstva u Trećoj futsal ligi-grupa Istok, a u okviru 14. kola očekuje ih susret sa ekipom Leskovca. Pravi južnjački derbi, ali i utakmica koja nosi taj epitet zbog pozicija ovih dveju ekipa na tabeli, odigraće se u subotu od 18:30 časova.

Futsaleri Radničkog su nakon 13 odigranih kola na 4. poziciji tabele sa 20 osvojenih bodova.

Niška ekipa koja se nedovno okupila sa ciljem da u gradu poznatom kao kolevka malog fudbala, napravi uspeh pod velikim imenom i članstvom u Sportskom društvu “Radnički” brzo je osvojila simpatije niške publike. Oni su furiozno dospeli u viši rang takmičenja nakon samo jedne sezone, a već u dva navrata bruse svoju formu i takmiče se u Trećoj futsal ligi.

Postali su prepoznatljivi po čvrstom karakteru i volji koja ih je kroz mnoge utakmice vodila do velikih preokreta i postizanja značajnih uspeha, onda kada im možda nisu sve okolnosti išle na ruku.

Ipak, svesni su da za sve treba vremena i da treba ići korak po korak, pa tako kroz ove godine takmičenja u nižim rangovima, skupljaju neophodno iskustvo kako bi jednog dana bili ponosni član Prve lige.

Naredni korak koji ih očekuje jeste upravo utakmica protiv drugoplasirane ekipe Leskovca koja će se odigrati u sali OŠ “Mika Antić” u Nišu, a svi ljubitelji igre na petoparcu kao i sve Meraklije su dobrodošli, jer nam naši futsaleri obećavaju veliku borbu na terenu za nove bodove i povratak među prve tri ekipe.

Podsećamo, početak meča zakazan je za 18:30 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com