Sport

Kik boks spektakl u Hali “Čair” počinje danas!

U glavnoj borbi večeri Nišlija Novak Radulović boriće se za titulu profesionalnog prvaka Balkana, a njegov rival biće grčki internacionalac Tafti Mojtaba.

Program u niškoj dvorani kreće od 19 časova, a nakon uvodnih borbi kojih će biti ukupno 5, uslediće i borba večeri sa pomenutim akterima, koja će trajati po tri minuta u svakoj od pet rundi.

Juče je obavljeno i zvanično merenje, naš borac je neznatno teži, ali i dosta viši od rivala iz Grčke, koji je sa druge strane stariji od Novaka, međutim odlučivaće kvalitet i ono što budu prikazali u ringu.

Nakon ovog meča nastavlja se vikend program međunarodnog turnira u kik boksu pod nazivom “BALKANS  BEST FIGHTERS” koji će biti u subotu i nedelju. Organizator turnira je Kik boks klub Niš, a pokrovitelj Grad Niš. Ulaz će se naplaćivati 200 dinara.

Novak je višestruko nagrađivani kikbokser, a da još jednu titulu doda svojoj bogatoj kolekciji neophodna mu je podrška publike, pa pozivamo sve Nišlije i ljubitelje ove borilačke veštine da dođu u Halu i podrže niškog borca, ali i njegove kolege koje će se u uvodnom delu boriti sa takmičarima iz regiona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com