Društvo

Karić u Nišu dobio “srpsku vijagru”

Bogoljub Karić je, posle 12 godina, posetio Niš a pri prvom susretu sa svojim pristalicama dobio je na poklon zelenu salatu – ili, kako je rekao, „srpsku vijagru“.

Naime, zelenu salatu mu je, direktno iz svoje bašte, doneo Stefan Đorđević – Nišlija čija se porodica decenijama bavi uzgajanjem povrća.

„Setio sam se kako je Bogoljub Karić pre desetak godina govorio da zelena salata može da donese profit Srbiji i da možemo da izvozimo velike količine zelene salate – pa sam mu je zato i poklonio. Napravio sam foru, a mislim da se ideja dopala i gospodinu Kariću“, objašnjava Stefan svoj nesvakidašnji poklon.

Inače, Karić je prilikom posete Nišu izjavio da ovo nije kampanja za predsedničke izbore, jer da jeste oko njega bi sada, kako navodi, bilo na desetine hiljada ljudi.

On će, kao i njegova stranka – Pokret snaga Srbije, na predsedničkim izborima podržati kandidata vladajuće koalicije, jer je, kako je rekao, “Aleksandar Vučić najbolji za Srbiju i našu zemlju pomirio je sa čitavim svetom.”

Dodaje da nije zadovoljan ekonomijom u Srbiji, pogotovo na jugu zemlje, ali da za svaku obnovu treba vremena.

Bogoljub Karić je vreme u Nišu iskoristio za razgovor sa građanima sa kojima se prvo susreo kod Tvrdjavskog mosta, a zatim je, zajedno sa njima, nastavio šetnju duž Obrenovićeve ulice.  

http://www.youtube.com/watch?v=iuGQn97IVIY

TV Masnousti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com