Sport

Kalča protiv šampiona iz Kragujevca u derbiju Prve futsal lige

Futsaleri niškog prvoligaša Kalče ugostiće u 16. kolu najtrofejniji srpski klub i aktuelnog šampiona, kragujevački Ekonomac. Nišlije su u ovom delu sezone neporažene a trudiće se da tako i ostane nakon utakmice koja je na programu u nedelju uveče.

Ekonomac je ove sezone dominantan i trenutno nema nijedan poraz, ali će Nišlije sa posebnim motivima ući u ovaj meč i nadaju se pozitivnom rezultatu.

“U goste nam dolazi jedna od najboljih ekipa države pa neće biti lako. Uz dosta dobrih igrača i nekoliko reprezentativaca i stranaca imaju i najzvučnije pojačanje u svojim redovima, Igora De Souzu, koji je sa Barselonom i Kairatom bio trostruki šampion Evrope” sa velikim respektom govorio je o narednom rivalu kapiten Nišlija, Marko Ilić.

Međutim, oni neće dozvoliti da trofejno iskustvo koje ima kragujevačka ekipa prevagne na terenu.

“Veoma smo motivisani jer smo tokom čitave nedelje dobro radili na treninzima, očekujemo povoljan rezultat. Ove sezone imamo dosta mladih igrača i nekolicinu starijih, pa se nadam da će ta kombinacija mladosti i iskustva biti pravi recept za dobru igru i pobedu. Ukoliko želimo da šampion padne u Nišu, moraćemo mnogo da se borimo a ja sam siguran da će biti tako!” dodaje kapiten.

Ilić ispred ekipe dodaje da će im podrška sa tribina biti veoma važna i poziva sve ljubitelje igre na petoparcu da u nedelju budu njihov šesti igrač.

Meč u hali “Čair” zakazan je za 20:30 časova a ulaz će biti besplatan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com