Promo vesti

Kada kažemo “TVRĐAVA”, mislimo na istoriju i tradiciju

Objekat koji je još 80-ih godina ponosno nosio naziv zdanja pored kog se nalazi, nastavlja tradiciju sada sa podmlađenim menadžmentom, iskusnim konobarima i vrsnim kuvarima dugogodišnjeg iskustva.

U prijatnom ambijentu, kombinaciji starog i novog, sa detaljima poput starinske vitrine, stubovima od cigala i pažljivo biranim lusterima koji prate rustiku ali i eleganciju minimalizma, novootvoreni restoran “Tvrđava” koji se nalazi na adresi Bulevar Nikole Tesle br. 1, moze da ugosti do 150 ljudi.

tvrdjava

“Tvrđava” se nalazi na mestu nekadašnjeg istoimenog restorana kog stare Nišlije pamte po najukusnijim butkicama i kolenicama.

Želja vlasnika Miloša Trenkića bila je da vrati dobro staro vreme i ponudi tradicionalni srpski jelovnik.

Pasulj na tavče, sarmice od vinovog lista, suve punjene paprike, jagnjetina pod sačem, samo su deo bogatog menija iz “Tvrđavine” kuhinje.

Svakoga dana po jedno jelo sa menija biće na specijalnom popustu, pa ne propustite da probate srneći gulaš ili dimnjena rebra na kajmaku po pristupačnoj ceni.

A zna se da nema dobrog restorana bez dobre muzike. Svakog petka i subote “Moderato akustik tim” pruža dobru zabavu za mlade i one koji se osećaju tako, uz tradicinalne zvuke i starogradske adaptacije modernih nota.

Tako će biti i u novogodišnjoj noći, a kako se već pročulo za još jednu Tvrđavu u Nišu, požurite da zauzmete svoje mesto.

Rezervaciju za najluđu noć i dan posle možete obezbediti na njihovoj fejsbuk stranici ­­­­­­­ili na telefon 065 2054101.

Dobrodošli!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com