Društvo

KAČAR: Obećano – učinjeno! (FOTO)

Nakon objave vesti da uskoro kreće obnova i sređivanje niške Tvrđave, gradski većnik resorno zadužen za sport Branislav Kačar, kaže da je zadovoljan jer je posao na kojem mesecima rade urodio plodom.

Potpisan ugovor i 60 miliona dinara, rezultat su upornog rada i razumevanja prvog čoveka grada Darka Bulatovića za probleme i želje mladih u Nišu.

Foto: Niške Vesti

Prvi intervju koji je za Niške Vesti dao ovaj gradski većnik, upravo je vezan za planove i revitalizaciju Tvrđave i terena na Filozofskom fakultetu.

Danas nakon sedam meseci on zadovoljno kaže da je rešenje problema pred vratima.
Sve što smo obećali na početku mandata a vezano je za revitalizaciju Tvrđave, sada će biti ispunjeno. Zahvaljujući razumevanju i trudu gradonačelnika Niša Darka Bulatovića uskoro kreće obnova popularnog Rovčeta i drugih sadržaja u niškoj Tvrđavi. Sve što je obećano biće i učinjeno”, završava Kačar.
Popularno niško “Rovče” u novom ruhu izgledaće upravo ovako.
Foto: Niške Vesti
Oktobra lane Kačar je o realizaciji projekta “Rovče za mlade” razgovarano sa državnim sekretarom u Ministarstvu omladine i sporta Predragom Peruničićem, koji je obišao lokaciju Rovče u niškoj Tvrđavi. Tada je rečeno da prva faza obuhvata košarkaške terene sa tribinama i svlačionicama, druga se odnosi na sređivanje odbojkaških terena, dok treća obuhvata fudbalski teren i atletsku stazu.
Suština ovog projekta je da se obezbedi multifunkcionalni sportski objekat koji će decu i omladinu, kao i sve građane Niša aktivirati i podstaći da se bave sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com