Južnjak

JUŽNJAK: 27 najbolji izgovori kad te zaustavi milicija

Voli naš čovek da se parkira pred ugostiteljski objekat da si mož na miru popije kafu il sok neretko i neki alkohol, voli naš čovek i u supermarket da ulezne s kola al mu dušmani ne davaju pa se on siroma mora parkira na mesto za invalidi da ne cepi patike. Voli naš čovek da vozi, voli be i nema tu ništa loše. Ima samo loše što država donela neki bezvezni zakoni, pa sputavaju poštenog čoveka u njegov slobodan stil od vožnju i konzumiranje neke supstance za koje oni smatrav da su alkohol, a naša tradicija gi podvodi pod narodnu medicinu pa aj se ti ubedi s nji. Zato Južnjak predstavlja najbolji 27 izgovori kad te milicija uvati u neki prekršaj:

 

  1. Znate, sad prodje svadbena kolona pre minut, e ja sam stari svat i burme su kod mene, daj pusti me da gi ne malerišemo od početak?
  2. Nije tačno da sam prekoračio, ovaj brzinomer je bažadren u Bugarsku pre tri godine kad sam išo sa ženu u Slnčev Breg, jedino ako laže zbog vremensku razliku.
  3. Kaži mi, čekovi primate li ovako ispod žito?
  4. Imam opsesivno-kompulzivni sindrom, i ako mi skazaljke ne stojiv pod ugao od 75 stepeni sav se unervozim, a nije u redu takav da vozim jel da?
  5. Prike, kod taštu sam jeo neki prebranac pust ostao, daj puštaj me da dok ne bude kasno i za moju reputaciju, i za tvoj nos.
  6. A ne smem ja da se vrzujem, napisao mi doktor da sam klaustrofobičan još dok sam u vojsku bio u stražarsku kućicu, sav se osipam ako se vržem, nego deca zaturila uverenje.
  7. Rade be svetla kako ne rade, nego podešena da se pale samo u mrak, a ja sam iz ekološko društvo, mora mislimo malko na planetu be!
  8. Teča moj stalno ide na pecanje s vašega komandira, eve i sliku imam da vi pokažem. Ne be, to s brkovi mi tetka, ovaj sa šeširče mi teča.
  9. Zagleda se u telefon, na minut mi stižu obaveštenja kude ima milicijska patrola preko onaj fejzbuk, i zato prodjo na žuto, života mi.
  10. Ja sam pročitao negde da je ovo nedelja “nevezivanja” i ja zato. E pa nisam znao da to važi samo za zaljubljeni, ja reko to i za nas šoferi.
  11. Ne smem ja da duvam, još otkad me tatko uvatio iza plevnju s drugara kad smo počinjali s travke, ubi me ko vola. Od tad ni da pomislim, e to je bila pedagogija.
  12. Znate ja sam oftamolog, tako da se po ceo dan prepucavam s raznorazni dal je pisao 60 il je pisalo 80.
  13. Imam ja prvu pomoć, nego detetu juče bio maskenbal sa školu, pa zapeo da se maskira u nekakvo čudovište, i oće zavoji, i kuka udara se od zemlju, ja šta sam mogo.
  14. Prike ženjen li si ti?
  15. Nisam znao da ne smem da vozim ženu na krov, nisam života mi, nego vidiš da se jedva načičkasmo nas devet u Vectru. Snežano, aj predji u gepek!
  16. Lepi, ne gazim ga namerno, nego evo deset do sedam, ću zakasnim na Slagalicu.
    A veselja radite li ?

     

  17. Ma poremeti me žena s ovu hrono ishranu, počeše i omaje da mi se prividjav, kamoli svetla da razlikujem na semafori.
  18. Kum mi javlja dal sam prošo na tiket, a to je hitan slučaj, ovako nikad ne koristim telefon, ni na moji se ne javljam.
  19. Ne smem da ga gasim, jedva sam ga upalio, plin mi pred kraj, evo zaštucuje već a na benzin ne radi sedam godine, daj samo do pumpu da ga natankam pa će se vrnem.
  20. Kako be to nisam ja u vozačku? Pa oćelaveo sam od sekiraciju, i od ženu doduše al aj da te ne davim sad. Šta? Ma to mi bratanac završio plastičnu hirurgiju, pa vežbao malo nosevi i uši, ja sam života mi.
  21. Vezao bi ja i ženu, al ne smem, zadnji put me ujela, aj probaj ti ako te nije stra.
  22. Jesam, popio sam četri rakije i dva piva, al to se ne važi, jer sam mnogo dobro ručkao, a ti znaš to ti struka, kad mas to upije, ma nema dunem ni nula jedan, ne mora trošiš ti patroni.
  23. Nisam video da istekla registracija, ja ga maltene i ne vozim, nego eto tako da imamo kola zbog komšiluk, to garažirano, samo do pijac ponekad ga vozim, redovno održavan, a i za cenu će se dogovorimo, naši smo.
  24. Sad povezo nekog popa, i on aj da se prekrstimo s po jednu mučenicu, pa ajde pa ajde, i kako svešteno lice da odbiješ, nisam imao srce.
  25. Ja sam sad bio na spirometriju, i izduvao sam tolko da mož onaj balon s korpu da voziš, tako da nema od moje duvanje ništa. Ma ne smrdi ništa na rakiju, to losion za brijanje.
  26. Nije bila glasna muzika nego na Bajagu dubok glas pa tako deluje.
  27. Ti i ja smo kolege maltene, i ja imam takvu motorolu na poso. A ne, ja vozim dizalicu na gradilište.

 

Mož ni pratiš i na FEJZBUK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com