Hronika

Jurio audijem kroz Niš, napao policajca i imao nož

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, protiv dvadesetčetvorogodišnjeg Nišlije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni se tereti da se sinoć, upravljajući automobilom „audi A 4“, bugarskih registarskih oznaka, prilikom zaustavljanja od strane policije oglušio o izdato naređenje, udario policijskog službenika vozilom u desnu ruku i nastavio da vozi velikom brzinom.

Tom prilikom načinio je više saobraćajnih prekršaja prošavši na crveno svetlo semafora na dve raskrsnice. On je potom izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza.

Policija je u njegovom vozilu pronašla nož koji je oduzet uz potvrdu, kao i vozilo kojim je upravljao.

Protiv osumnjičenog podneta je i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o oružju i municiji i priveden je sudiji Prekršajnog suda u Nišu u skraćenom postupku zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja nepostupanja po saobraćajnom znaku i nasilničke vožnje.

Policijskom službeniku je ukazana lekarska pomoć, a njegove povrede kvalifikovane su kao lake telesne, saopštavaju iz niške Policijske uprave.

Inače, mladić je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela uključujući i napad na policiju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com