Sport

Jovanović: Odlučuje moj klub u dogovoru sa mnom

Reprezentativni golman, lane i igrač FK Radnički iz Niša Aleksandar Jovanović, mogao bi da zaigra za beogradski klub “Crvena zvezda” koji traga za novim golmanom nakon  najava da čuvar mreže Filip Manojlović sportsku karijeru nastavlja u Hetafeu.

Tako pišu mediji u Srbiji, dok Jovanović za Niške Vesti kaže da o tome zvanično još uvek ne zna ništa.

“O interesovanju Zvezde da me angažuje sam saznao iz medija. Ne znam da li klubovi pregovaraju, jer mi se niko iz mog kluba nije obratio po tom pitanju“, rekao je za Niške Vesti Jovanović.

Aleksandar Jovanović trenutno igra u Arhusu u Danskoj gde uživa veliko poverenje kako kluba i saigrača tako i publike koja ga voli i to otvoreno pokazuje.

“Imam ugovor sa Agf-om kao sto svi znate, o nekoj mojoj daljoj sudbini odlučuje klub, naravno u dogovoru sa mnom”, rekao je Jovanović za naš portal.

Ovaj dvadesetšestogodišnji Nišlija karijeru u seniorima počeo je u Radu i Donjem Sremu a proslavio se u niškom Radničkom. Odlične odbrane upravo u rodnom gradu odvele su ga na gol reprezentacije. Lane je prvi put zaigrao u prijateljskom meču sa Rusijom. Na reprezentativnoj klupi Slavoljuba Muslina druga je zamena, strpljivo čekajući svoju šansu.

U leto prošle godine iz niškog Radničkog otišao je za Arhus u Danskoj, taj ugovor je potpisan na četiri godine.

Danska publika ali i mediji u toj zemlji trenutno najviše govore o tome da je Jovanović čitavih 423 minuta čuvao mrežu Arhusa, bez primljenog gola.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com