Sport

Još jedno pojačanje u Radničkom

Radnički nastavlja da jača svoj igrački kadar kako bi svoje planove vezane za osvajanje jednog od trofeja u ovoj sezoni lakše ostvario. Poslednje u nizu pojačanja jeUroš Damnjanović koji će pojačati konkurenciju na sredini terena.

23-godišnji vezista visok je 182 centimetra, najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog, a na Čair stiže iz Slovana iz Bratislave, za koji je prošle sezone nastupio na šest utakmica. Karijeru je počeo u beogradskom Radu, a igrao je i za Teleoptik, Partizan i Sinđelić iz Beograda. Odigrao je i tri meča za reprezentaciju Srbije do 21 godine.

“Odabrao sam Radnički jer mislim da ima veoma dobru ekipu u kojoj ću moći da napredujem kao igrač. Želim da se što pre nametnem treneru Lalatoviću, da doprinosim dobrim rezultatima kluba, da pokažem da vredim i uveren sam da je Niš idealna sredina za mene. Spreman da odgovorim svim zadacima koji se postave pred mene. Poznajem nekoliko novih saigrača i neću imati problem sa uklapanjem. Spreman sam, vredno treniram i pokušaću da se što pre nametnem šefu stručnog štaba i izborim se za mesto u prvoj postavi. Radnički ima odličnu ekipu i pred nama je sigurno sezona sa puno uspeha i radosti.” rekao je Damjanović.

Niški klub je u pet uvodnih mečeva ostvario četiri pobede i jedan poraz, pa se sa 12 osvojenih bodova nalazi na deobi prve pozicije na tabeli sa Crvenom zvezdom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com