Hronika

DIVLJALI ŠIPKAMA: Stranci izazvali masovnu tuču

Sedmorica muškaraca potuklo se sinoć u jednom niškom lokalu koji se nalazi u samom centru grada. Policija je intervenisala, a učesnici imaju lakše povrede.

“Policija je dobila poziv u 23:15 da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, da je tuča u toku. Učestvovala su sedmorica muškaraca, četiri sa jedne i trojica sa druge strane. Obavešteno je osnovno javno tužilaštvo. Rad na slučaju je u toku a tužilac se još nije iznasnio o kavom je delu reč”, rečeno je Niškim Vestima u policijskoj upravi Niš.

Kako nezvanično saznajemo u pitanju su strani turisti Poljaci i Rusi koji su prvo hteli da uđu u jedan a onda zbog gužve, otišli u drugi kafić gde je i nastao problem.

“Međutim, iz tog kafića su hteli da ih izbace jer je bila u toku privatna žurka. Oni su zbog toga bili nervozni i počeli prvo da lome, a onda i da se tuku. Šanker je hteo da zove policiju, ali mu oni to nisu dozvoljavali. Udarali su se šipkama i čime su stigli”, kaže za Niške Vesti momak koji je sinoć prisutvovao ovom nemilom događaju.
Očevici dodaju da su ovi stranci naručivali pivo ne da bi pili već da bi lomili. Tuča je trajala dugo i sve je izgledalo kao na filmu, dok policija nije upala sa puškama, kažu oni koji su bili prisutni.
 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com