Kultura

Još dva utorka u bioskopu Cineplexx Niš – COOL FILMSKO LETO

Cool filmsko se polako završava u bioskopu Cineplexx Niš! Za sve ljubitelje savremenih tehnologija i dobrih filmova, i dalje su neodoljive ponude u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Ostalo je još dva utorka da za posetioce uz sniženu cenu karte očekuje i cool osveženje – poklon vaučer za sladoled u McDonalds restoranu*.

 

Sve one koji vole dobru akciju i brzu vožnju, od 24. avgusta na repertoaru bioskopa Cineplexx je film „Vozač“ sa Ansel Elgortom i Kevinom Spejsijem u glavnim ulogama. Prethodnik već kultnog horora Anabel iz 2014. godine koji je terao strah u kosti i zaradio gotovo $257 miliona na svetskim blagajnama „Anabel 2: Stvaranje zla“ dolazi 10. avgusta na platno bioskopa Cineplexx.

Sve ljubitelje komedija, očekuje sjajna zabava uz neodoljivu Žilijet Binoš u filmu „Otkačene trudnice“ koji na repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 17. avgusta. Drage dame, ako ste se ikada pitale kako je biti muško, ne propustite urnebesnu komediju „Kad bih bila muško“ od 24. avgusta, u kojem nam glavna junakinja kroz niz urnebesnih, paničnih i nadasve zanimljivih situacija dočarava jednu vrlo neobičnu situaciju….

Kakav je grad Tekstopolis, ko su njegovi stanovnici i koji su njihovi strahovi i težnje,  na repertoaru od početkom avgusta u sjajnoj animiranoj komediji „Emoji film“.

Ne propustite da pogledate i najnovije avanture Veverice Surly koja se vraća u novom nastavku vrhunske animacije „Tvrd orah 2“. Ove godine će avantura biti još luđa! Na repertoaru je od 17. avgusta.

Kraj avgusta i početak septembra rezervisan je za genijalnu akcionu komediju i Semjuela L. Džeksona i Rajana Renoldsa u glavnim ulogama u filmu  „Mafijaški telohranitelj“  od 31. avgusta donosi dobru zabavu i puno smeha.

Početkom septembra vas očekuje horor film „To“, svetski fenomen Stivena Kinga, rađen prema istoimenoj knjizi koja je doživela ekranizaciju davne 1990. godine.

Uživajte u kraju leta, jer vas u rashlađenim bioskopskim salama još dva utorka očekuje snižena cena karte uz poklon osveženje i najnovije filmske avanture!

Za više informacija o aktuelnom repertoaru, online rezervaciju i kupovinu ulaznica, možete posetiti www.cineplexx.rs

*Poklon vaučer za gratis sladoled važi uz kupovinu od preko 100 dinara u McDonald’s restoranima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com