Servisne

JKP Naissus: Zbog kvarova na mreži mogući prekidi vodosnabdevanja u više ulica

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Knez Selo (kod nove škole), ugao ul. Suvoborske i ul. Drainčeve, ul. Ovčepoljska, Donja Toponica (ispred groblja ulica desno), ul. Prote Gagulića, selo Mezgraja (na putu ka Vrtištu), Knez Selo (Farma – Klanica);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Zetska, ul. 9.Brigade, Donje Medjurovo;

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Suvoborske i Drainčeve. Zbog radova na saniranju havarije moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u ulici Prote Gagulića. Zbog radova na saniranju havarije biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj i ulicama Miloja Zakića i delu Južnomoravskih brigada do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži kod sela Mezgraja, na putu za Vrtište. Zbog popravke oštećenja moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom sati za korisnike u Moravskim selima do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Pojavio se kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu kod škole. Zbog popravke havarije moguć je povremeni prekid u snabdevanju vodom u delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Donjoj Toponici. Zbog intervencije na delu mreže moguć je manji prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovom selu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na pronalaženju servisnog ventila u Ovčepoljskoj ulici i regulacije uspostavljanja redovnog vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com