Servisne

JKP Naissus: Radovi u više ulica

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Vlasotinačka (Novo Selo), naselje Kitice (ispod “Ilić Tekstila”), ul. Rudnička, Gornje Međurovo (ulaz u selo iz Bubanj Sela ), ul. Rujnička, ul. Marsala Tita (Donje Međurovo).

Počinje rekonstrukcija vodovodne mreže u naselju“Šljaka“. Radovi će se obavljaju u Bujmirskoj ulici, u vremenu od 9 do 15 sati. Za vreme dok traju radovi neće biti obustave vodosnabdevanja u ovom naselju.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Donjem Međurovu, u ulici Maršala Tita kod broja 26. Zbog intervencije moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovom selu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Novom Selu, u Vlasotinačkoj ulici bb. Zbog radova na popravci oštećenja, moguć je prekid u snabdevanju vodom za meštane u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u naselju“Kitice“, ispod“Ilić tekstila“. Usled radova na saniranju havarije moguć je prekid u snabdevanju vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Pojavili se kvarovi na priključnim vezama na dve lokacije, u Rudničkoj ulici, ispred broja 6a, i Rujničkoj ulici ispred broja 42. Zbog popravke oštećenja mogući su kratki prekidi u snabdevanju vodom u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

ZBOG POVEZIVANJA NOVE KANALIZACIONE MREŽE NA POSTOJEĆU BIĆE OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ U DELU GORNJEG KOMRENA

Obavljaju se radovi na povezivanju novoizgrađene kanalizacione mreže na postojeću u Gornjem Komrenu, u ulici Braće Mitić, kod Humskog potoka.

U vreme izvođenja radova od 8 do 13 sati biće obustavljen saobraćaj u pomenutoj ulici.

Nakon završetka radova predviđa se normalizacija saobraćaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com