Servisne

JKP Naissus: Radovi na nekoliko lokacija

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Banjalučka,
Kitice, iznad Ilić tekstila, Beogradska, ugao ulica Geteova i Majora Gavrilovića.

ZBOG RADOVA NA REKONSTRUKCIJI MREŽE MOGUĆ PREKID VODOSNABDEVANJA U NASELJU KITICE I NEKIM ULICAMA

Obavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Kitice, blizu sela Veliki Drenovac. Zbog radova na prevezivanju postojećih priključaka mogući su prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Geteove i Majora Gavrilovića. Zbog radova na saniranju havarije moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom za žitelje ove dve ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Banjalučkoj ulici, ispred broja 7. Zbog radova na popravci kvara mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

ZBOG VELIKIH GUBITAKA (CURENJA) NA MREŽI,
INTERVENCIJA U SELU HUM

Nastalo je više kvarova na vodovodnoj mreži u selu Hum. Zbog popravke velikog oštećenja u toku dana biće oslabljeno i otežano snabdevanje vodom za žitelje ovog sela.

U sredu 01. avgusta nastaviće se popravke u ulicama Danila Price, Svete Stojanovića i Pobedinoj u vremenu od 8 do 17 sati. Za vreme dok traju radovi biće obustavljeno vodosnabdevanje u celom selu ali će kružiti autocisterna sa pijaćom vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com