Servisne

JKP Naissus: Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Vojvode Putnika, ul. Ovčepoljska, ul. Moravska (Bubanj Selo), Bulevar N.Tesle (kod “Niš-auta”), selo Dolac (kod prodavnice), ul. Ražanjska, Donja Toponica (ispred groblja), ul.Prote Gagulića, selo Mezgraja (na putu ka Vrtištu), ul.Rimska VII (Brzi Brod), ul. Jastrebačka (Brzi Brod);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Episkopska, ul. Milentijeva, ul. Humska, ul. Moravska (Bubanj selo), Gabrovački put, ul. Čajnička, Bulevar 12. februar;

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Moravskoj ulici u selu Bubanj. Zbog radova na saniranju havarije biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u  delu sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci priključne veze u Ražanjskoj ulici, ispred broja 22. Zbog popravke prvog ventila moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u Ovčepoljskoj ulici ispred broja 24. Zbog popravke prvog ventila moguć je povremeni prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Pojavio se kvar na priključnoj vezi u selu Dolac. Zbog popravke servisnog ventila moguć je povremeni prtekid u snabdevanju vodom u delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Pojavila se voda na trotoaru na Bulevaru Nikole Tesle kod“Niš-auta“. Služba detektovanja kvarova obavljaće ispitivanje mreže kako bi se utvrdilo tačno mesto havarije. Nakon završenih ispitivanja izvršiće se popravka oštećenog dela mreže.

ZBOG POVEZIVANJA NOVOG PRIKLJUČKA I KVARA SERVISNOG VENTILA PREKID VODOSNABDEVANJA U NEKOLIKO ULICA

Izvode se radovi na povezivanju novog priključka na vodovodnu mrežu u Milentijevoj ulici kod broja 13. Zbog priključenja stambene zgrade i kvara na servisnom ventilu došlo je do  prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj i okolnim ulicama (Milentijeva, Jeronimova, Svetosavska, deo Prvomajske i deo Sedmog jula). Okončanje radova se predviđa do 15 sati i za to vreme biće angažovana autocisterna sa pijaćom vodom koja će da krući na pomenutim lokacijama.

Radovi na novim priključcima se obavljaju u ulicama: Vojvode Putnika bb, Hajduk Stankovoj i Topličinoj 8. U ovim ulicama novi priključci se odrađuju bez prekida u vodosnabdevanju.

AUTOCISTERNA SA PIJAĆOM VODOM SNABDEVA SELA VELEPOLJE, PALIGRACE I GORNJU TRNAVU

U sklopu aktivnosti snabdevanja građana pijaćom vodom, a po nalogu Štaba za vanredne situacije, JKP“Naissus“ obezbeđuje auto-cisternu za sela Velepolje, Paligrace i Gornju Trnavu. Cisterna će da kruži u pomentim selima do 19 sati. Ova tri sela ostaju u ovom režimu vodosnabdevanja u naredna 3 dana

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com