Servisne

JKP Naissus: Bez vode više ulica

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Vojvode Tankosića, ul. Čedomira Krstića (Pasi Poljana), Knez selo (iznad bolnice), Knez selo (iznad bolnice, kod bandere), Knez Selo (prema Sanatorijumu), ul. Gece Kona (Pasi Poljana);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Đure Salaja, ul. Cvijićeva, ul. Novosadska, ul. Ljubice Luković (naselje Nikola Tesla);

Obavljaju se radovi priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu u ulici Vojvode Tankosića, u delu od ulice Ćirila i Metodija do ulice 7. juli (leva strana). Zbog radova na priključenju objekta na vodovodnu mrežu biće prekida u vodosnabdevanju u delu ulice Vojvode Tankosića od 8 do 15 sati; a može doći do prekida u snabdevanju vodom i u okolnim ulicama: Todora Milovanovića, Ćirila i Metodija i Vojvode Stepe. Za vreme dok traju radovi biće stacionirana autocisterna sa pijaćom vodom.

Dom zdravlja Niš imaće uredno vodosnabdevanje.

ZBOG KVAROVA NA MREŽI MOGUĆ PREKID VODOSNABDEVANJA U KNEZ SELU I DELU PASI POLJANE

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u naselju Pasi Poljana, u ulici Čedomira Krstića bb. Kvar je saniran prethodnog dana, voda se upušta i normalizacija vodosnabdevanja se predviđa tokom dana. Obavljaju se radovi na priključnoj vezi u ulici Gece Kona bb, u istom naselju. Zbog intervencije je moguć kratki prekid vodosnabdevanja u delu Pasi Poljane do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastalo je više kvarova na vodovodnoj mreži u Knez Selu. Zbog radova na popravci havarija mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju sela do 15 sati.

Nastavljaju se radovi na uglu ulica Studeničke i Knjaževačke. Zbog složenog kvara mogući su prekidi u vodosnabdevanju ulice Studeničke i dela Knjaževačke do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com