Servisne

Izmena režima parkiranja zbog proslave Dana policije

Povodom obeležavanja centralne proslave Dana policije, koja će se održati 4. juna  na Trgu kralja Milana,  Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj grada Niša je po zahtevu  Policijske uprave Niš, dostavio JKP „Parking servis“  rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja.

Izmenjeni režim saobraćaja počeće da se primenjuje od 1. juna, zaključno sa 4. junom.

1. 2. i 3. juna zabranjeno je parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

Na sam  Dan policije, 4. juna, zabranjeno je parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Mačvanska (na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Milentijevom), Lole Ribara (u celoj dužini), Jeronimova (na delu od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla), Milentijeva (od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do kraja „slepog dela“ pored Oficirskog doma), Nade Tomić, Svetozara Markovića i Nikole Pašić (na delu od raskrsnice sa ulicom Sinđelićev Trg do raskrsnice sa ulicom Nade Tomić).

Istog dana zabranjeno je parkiranje u ulici 7. juli (na delu od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta), na parkingu sa prilazom iz ulice 7. juli (parking kod „splava“) i na parkingu sa prilazom iz ulice Svetozara Markovića (parking Sinđelićev trg), saopštili su iz niškog iz Parking servisa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com