Hronika

Izgoreo automobil na Bubnju

Izgorela školjka automobila pronađena je jutros u niškom Spomen parku Bubanj.

“Imamo prijavu slučaja u 8:15, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i rad je u toku”, rečeno je Niškim Vestima u Policijskoj upravi.

Neobično je da sinoć ili noćas kada se sumnja da je požar  i izazvan nije bilo onih koji su mogli da vide taj veliki plamen.

Sreća je da se vatra nije proširila na obližnju šumu.

Foto: TV Zona Plus

“Čovek koji je jutros šetao psa u Spomen parku Bubanj, video je izgoreli automobil i o tome obavestio policije”, prve su informacije.

Automobil marke “tojota korola” najpre je ukraden.

“U toku noći nije se desilo nijedno krivično delo niti saobraćajna nezgoda koja se može na bilo koji način dovesti u vezu sa ukradenim automobilom. Ne isključuje se mogućnost da ga je neko ukrao iz obesti, da bi se vozio a da je automobil planuo prilikom startovanja motora uz pomoć iskidanih kablova. Moguće je i da je vozilo zapaljeno, da bi se prikrili tragovi kradljivaca”, kaže izvor Blica.

Vlasnik automobila, penzioner Sava Veličković začuđen je, jer kaže nikome se nije zamerio da bi očekivao ovako nešto. Objašnjava da je automobil bio parkiran kod Tržnog centra Zona 1. Kada je pošao da plati račune oko 8,30 želeo je da proveri da li automobil nekome smeta i tada shvatio da ga zapravo nema. Pozvao je sina da vidi da lil je tu parkirao automobil, a onda odmah i policiju da prijavi krađu.

Foto: TV Zona Plus

Paradoks

Našeg Nišliju još više je iznenadilo saznanje da je auto zapaljen, a da on treba da plaća šlep službu da bi ga uklonio iz spomen parka, kao kao i da mora ponovo da vadi saobraćajnu dozvolu da bi odjavio tablice

Deseta paljevina od septembra

Ovo je deseti automobil koji je izgoreo u Nišu u namernim paljevinama od septembra prošle godine, ali i prvi koji je  ukraden pa spaljen. Niška policija rešila je paljevinu službenog automobila načelniku Kriminalističke policije Dejanu Utviću 5. septembra prošle godine i privatnog vozila policajca Dejana Jovanovića 15.novembra prošle godine. Na ostalim slučajevima policja intenzivno radi.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com