Hronika

Izboden taksista na Matejevačkom putu

Taksista star 49 godina zadobio je lakše telesne povrede kada ga je N.N. lice staro 26 godina ubolo u levu ruku. Napad se dogodio nešto pre 3.30h na Matejevačkom putu, a počinilac je ubrzo i uhvaćen, potvrdili su u niškoj policiji.

Zaposlena u dispečerskom centru ovog taxi udruženja kaže da je ta vožnja bila sumnjiva, jer se mušterija, koja je zvala, nije pojavila desetak minuta. Kada je pozvala kolegu da odustane od vožnje – napad se već dogodio.

„Pozvala sam ga posle desetak minuta da mu kažem da krene ka gradu. Kada se javio rekao mi je da je izboden i da žuri do Hitne pomoći. Bio je uplašen za svoj život“, navodi ona.

Kako je izjavila za Niške Vesti, njene kolege iz udruženja, a i gotovo svi taksisti u gradu, su napadima izloženi skoro svakog dana.

„Stalno se dešavaju napadi, bilo da je to pokušaj uzimanja dnevnog pazara, izbegavanje plaćanja vožnje ili verbalni i fizički napad. Oni zaista nisu nikako zaštićeni“, objašnjava ona.

Policija je izvršioca ovog krivičnog dela uhvatila ubrzo posle napada, ono je procesuirano u redovnom postupku a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com