Hronika

Izboden predsednik ŽRK “Aleksinac”

Sinoć je, oko 20.35, u Aleksincu izboden predsednik Ženskog rukometnog kluba Nenad Đ. (36) kod sportske hale u Aleksincu. Prema saznanjima, njega je napala grupa od četiri napadača, koji su imali bejzbol palice, a jedan je imao nož.

Kako se nezvanično saznaje, predsednik  Nenad Đ. je sam prijavio napad policiji i imenovao napadača, te se sumnja da je delo počinio mladić star 21 godinu, koga žrtva od ranije poznaje.

Nenad je odmah nakon toga prevezen u Klinički centar u Nišu, gde je zbrinut i gde je njegova teška telesna povreda sanirana.

Za sada se ne znaju tačni detalji napada, jer neki očevici navode da se incident desio ispred sportske hale, dok drugi govore da se sve odvijalo u samoj hali dok je trening trajao.

Stanje je stabilno i ranjeni nije životno ugrožen

“Pacijent je primljen u Klinički centar, dijagnostikovana mu je povreda grudnog koša i odmah ukazana medicinska pomoć. Trenutno je stabilan i nije životno ugrožen” – kažu u KC.

Nenad Đ. se strenutno nalazi na intenzivnoj nezi Urgentnog centra KC Niš, gde lekari prate njegovo zdravstveno stanje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com