Društvo

Iz Niša uskoro letovi i za Stokholm

Irska niskobudžetna aviokompanija „Rajaner“ uspostaviće od utorka, 31. oktobra letove na relaciji Niš-Stokholm, izjavio je danas direktor „Aerodroma Niš“ Vladica Đurđanović.

Prema njegovim rečima, to će biti već 11. redovna linija sa aerodroma „Konstantin Veliki“ do neke od evropskih desetinacija, pa se očekuje da do kraja godine on zabeleži 330.000 putnika.

„Mesečno aerodrom u Nišu  sada ima 30.000 putnika, što je nekada ‘bio pojam’ na godišnjem nivou. Naredne godine verujem da ćemo imati 350.000 putnika„, rekao je Đurđanović.

Karte već od 5 evra

On je kazao da „Rajaner“ na novoj liniji do Stokholma kreće da prodaje karate po promotivnim cenama od 5 evra, dok su na liniji do Bratislave pomotivne cene bile samo 1 evro.

Istraživanja pokazuju da postoji veliko interesovanje putnika za letove iz Niša do Pariza, Osla, Moskve, Istanbula i svih većih gradova u Nemačkoj, ali od avio kompanija i njihovih raspoloživih kapaciteta zavisi uspostavljanje novih linija, rekao Đurđanović.

Prema njegovim rečima aerodrom u Nišu ostvariće ove godine i plan koji se odnosi na kargo prevoz od 2.500 tona robe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com