Sport

Ivan Simić novi trener OKK Konstantin

Ivan Simić imenovan je za novog trenera OKK Konstantin. On je zamenio Predraga Jaćimovića nakon niza loših rezultata niške ekipe.

“Nešto je moralo da se menja, jer je očigledno da smo bili u jednoj situaciji koja je pretila da postane bezizlazna. Opredelili smo se za mladog i ambicioznog stručnjaka. Nastavljamo dalje, priključićemo timu i neke naše najtalentovanije momke iz kadetskog tima,” kaže predsednik kluba Uroš Parlić.

 On je dodao i da je Jaćimović odličan stručnjak, ali se nije uklopio, kao i da je ugovor sa njim raskinut sporazumno.

Novi šef struke Nišlija je do sada trenirao KK Junior, OKK Beograd i Jagodinu, gde je bio angažovan do samog dolaska u grad na Nišavi. Dvadeset devetogodišnji stručnjak je sinoć održao prvi trening, a šansu za postizanje boljih rezultata vidi u podizanju agresivnosti u napadu i odbrani:

Ovo je za mene veliki izazov i trudiću se da mu odgovorim na najbolji mogući način. Naravno, situacija nije sjajna, ali mislim da u ovom timu ima potencijala. Nadam se da ćemo i pored ovako lošeg starta uspeti da izborimo opstanak,” rekao je Simić.

 Konstantin je u osam prvenstvenih utakmica doživeo isto toliko poraza. U sledećem kolu gostovaće drugoplasirnom Spartaku iz Subotice.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com